Sprankelende financiele dienstverlener
010-4090966

Als ondernemer een hypotheek afsluiten? Wij helpen je graag!

Een hypotheek afsluiten vergt sowieso veel tijd en deskundigheid, maar als ondernemer is het nog net iets complexer, omdat er naar alle financiën binnen jouw onderneming wordt gekeken. Wij doen ons uiterste best om dit complexe gedoe zoveel mogelijk voor je uit handen te nemen, zodat het voor jou gemakkelijker wordt om een hypotheek af te sluiten.

Waarom de Finanseurs?

Waarom een deFinanseurs-hypotheek?

De common sense hypotheken van de Finanseurs?

Objectief advies

We zijn onafhankelijk en hebben goede relaties met hypotheekverstrekkers.

De common sense hypotheken van de Finanseurs?

Out of the box

We kijken niet alleen naar cijfers, maar vooral naar de mens erachter.

De common sense hypotheken van de Finanseurs?

Particulier en ondernemer

Ook ondernemers kunnen prima bij ons terecht!


Waarom de Finanseurs?


Het gaat ons om het verhaal achter de cijfers

Of je nog maar een jaar als zzp’er werkt of al jaren een bedrijf met personeel runt, wij vinden de perfecte hypotheek voor jou. Al meer dan 40 jaar zijn wij gek op cijfers, maar meer nog interesseert ons het verhaal achter de cijfers. Wij zijn nieuwsgierig naar jou en wat jij belangrijk vindt!

Zij wonen al in hun nieuwe huis!

Waarom de Finanseurs?

“Ik was al langer klant bij hen. Ze wisten precies welke hypotheek ik nodig had. Ze deden hun uiterste best om alles zo snel mogelijk rond te hebben!”

Waarom de Finanseurs?

“Als ondernemer is het toch altijd net iets lastiger om een goede hypotheek te krijgen. Gelukkig begrijpen zij precies hoe het werkt.”

Waarom de Finanseurs?

“Eerst dachten we dat we het huis niet konden betalen doordat ik net gestart was met mijn eigen fysiopraktijk, maar zij kwamen met een plan waardoor we nu echt in ons droomhuis wonen.”


Waarom de Finanseurs?

Bereken jouw maximale hypotheek

Wist je dat je in drie eenvoudige stappen al jouw maximale hypotheek kan berekenen? Vertel ons meer over jouw droomhuis, ideeën en toekomstplannen tijdens een persoonlijk gesprek. Het afsluiten van de beste hypotheek kun je vervolgens volledig aan ons overlaten. Zo doet iedereen waar hij/zij goed in is. We maken graag kennis met je!
Ken je deFinanseurs nog niet?

Een Finanseur weet dat geld belangrijk is, maar weet ook dat er meer nodig is om gelukkig te worden. Onze missie is het om jou met raad en daad bij te staan zodat jij niet alleen met je verstand, maar ook met je hart de juiste financiële keuzes kunt maken.

Meer weten


Wil je ons iets laten weten?

Heb je een opmerking, suggestie of vraag over onze service of onze website, voel je dan vooral vrij ons dit te laten weten!

Neem contact met mij op:
Niet nodig       Per telefoon       Per e-mail

Feedback