Nieuws

Onze Finanseurs houden je graag op de hoogte van al het nieuws op het gebied van financiën en regelgeving. Op deze pagina vind je allerlei interessante artikelen en informatiesheets over een keur aan onderwerpen. Heb je een interessant nieuwtje en wil je dat met ons delen? Laat het dan weten en neem contact met ons op! Als dank ontvang je een klein presentje als het geplaatst wordt!


05-04-2018Niet schrikken, de Belastingdienst heeft een foutje gemaakt

Mogelijk verkeerd bedrag in definitieve aanslag vennootschapsbelasting.


26-03-2018Voordelig een fiets via de zaak!

Door een versimpeling van de fiscale fietsregeling, wordt het een stuk aantrekkijker om een fiets van de zaak te krijgen. Per 1 januari 2020 zou de regeling in moeten gaan.

Boekhouding Personeelskosten Bijtelling Belastingadvies BTW

23-03-2018Nederlandse Fiscale eenheid in strijd met EU-recht

Het Hof van Justitie van de Europese Unie heeft op 22 februari 2018 een uitspraak gedaan omtrent de Nederlandse “fiscale eenheid”.

Belastingadvies

21-03-2018“Van een kale kip kun je niet plukken”

Bij het opstellen van een omzetfactuur dient de btw hierop direct aan gegeven te worden in de btw aangifte over de periode waarin de factuurdatum valt.

Aangifte Boekhouding Belastingadvies BTW

19-03-2018VARrassend nieuws

Opschorting handhaving Wet DBA verlengd tot 1 januari 2020.

Belastingadvies

16-03-2018Kunst, antiek en belasting

Kunst en antiek kunnen een vermogen waard zijn. Tenzij kunst en antiek worden gekocht om hier snel winst mee te behalen, vallen kunst en antiek in 2017 en 2018 onder vermogen in box 3 van de vermogensbelasting van de Belastingdienst. Het is dan ook belangrijk om optimaal gebruik te maken van de fiscale vrijstellingen inkomstenbelasting voor spaargeld en vermogen. De vermogensrendementsheffing is immers al onnodig hoog.

Aangifte Belastingadvies BTW

14-03-2018Laat geen geld liggen bij de fiscus!

Sommige mensen hoeven geen belastingaangifte te doen. Dat geldt bijvoorbeeld als er een brief ontvangen is waarin staat dat er geen aangifte gedaan hoeft te worden. Toch heeft het in een aantal gevallen wel zin om toch aangifte te doen. Dit kan namelijk leiden tot een teruggave van belastinggeld.

Aangifte Belastingadvies

12-03-2018Personeel in dienst? Voorkom datalek personeel en beveilig de dossiers!

Met personeel in dienst moet je extra opletten op de beveiliging van persoonsgegevens. Voorkom hoge boetes, een beschadigde reputatie en teleurgestelde klanten of werknemers.

Personeelskosten Lonen

09-03-2018#MeToo op de werkvloer

De #MeToo-beweging heeft opnieuw aandacht gevraagd voor seksuele intimidatie op de werkvloer. Werkgevers moeten er alles aan doen om dergelijk gedrag te bestrijden, maar hoe gaan rechters daarmee om?


07-03-2018Tips belastingaangifte 2017

Op de eerste dag dat het kon, hebben donderdag meer dan 400.000 Nederlanders hun belastingaangifte gedaan. Nooit eerder registreerde de Belastingdienst op 1 maart zo veel aangiftes. Nog geen aangifte gedaan? Hier een aantal tips voor het doen van aangifte.

Aangifte Belastingadviesmeer nieuws >

Wil je ons iets laten weten?

Heb je een opmerking, suggestie of vraag over onze service of onze website, voel je dan vooral vrij ons dit te laten weten!

Neem contact met mij op:
Niet nodig       Per telefoon       Per e-mail
Feedback