Sprankelende financiele dienstverlenerSprankelende financiele dienstverlenerHoezo StraksBegintNu?

Vragen over later; ze duiken vast ook met grote regelmaat bij jou op. Toch heb je vast nog niet de tijd genomen om op zoek te gaan naar antwoorden. En dat is jammer, want samen hebben we de antwoorden sneller gevonden dan je denkt.


Onze solide StraksBegintNu®-planning geeft niet alleen antwoord op vragen over straks, het geeft ook (en vooral) rust om te genieten van het nu! Want wat is er geruststellender dan te weten dat je dromen van nu straks gewoon gaan uitkomen?

Waarom deFinanseurs?

Je toekomst plannen gaat het best met iemand die je goed kent en die weet hoe je in het leven staat. Met iemand die begrijpt dat het niet alleen draait om hoeveel geld je straks tot je beschikking hebt, maar vooral hoe je nu en straks zo plezierig mogelijk van je geld kunt genieten. Onze Finanseurs zijn altijd op zoek naar de mens achter de cijfers en begrijpen daarom als geen ander hoe jij omgaat met het nemen van risico’s (een belangrijk aspect bij het plannen van je toekomst). Dat geeft ons een voorsprong bij het opstellen van een uitgebalanceerd plan dat helemaal bij jou past. En als we zien dat je situatie verandert of als je toekomstdromen toch anders worden, passen we je StraksBegintNu®-plan gewoon aan. Een geruststellend idee, toch?* Doe je nog geen zaken met ons, dan gaat een van onze Finanseurs er razendsnel voor zorgen dat hij of zij jou leert kennen!

Waarom de Finanseurs?


Hoe werkt het?

Een goed doordacht plan begint met een heldere, overzichtelijke werkwijze en met een professional met verstand van zaken. Je krijgt daarom altijd je eigen Finanseur toegewezen die niet alleen jouw financiële situatie van binnen en buiten kent, maar ook alles weet van financial planning. En dat is best handig in een werkveld waar de spelregels nogal eens veranderen. Bij het opstellen van ons StraksBegintNu®-plan doorlopen we de volgende stappen:

Ton Wijers, Senior Finanseur bij De Finanseurs
Paul Heuker , Senior Finanseur bij De Finanseurs
Imre Wijers, CRM Finanseur bij De Finanseurs

Een goede voorbereiding is het halve werk


Wij analyseren jouw situatie met alle detail in zicht


Vrijblijvnd krijg je van ons advies op maat

Online Dashboard

Online Dashboard

Wij zien een StraksBegintNu®-plan niet als een eenmalig plan dat na het lezen in de la verdwijnt. De ingrediënten waaruit het plan zijn opgebouwd kunnen immers veranderen.


Voor een klein bedrag per maand bieden we je daarom een abonnement aan, waarbij we elk jaar samen kijken of er belangrijke zaken zijn veranderd. Zo ja, dan passen we je planning aan waardoor deze weer helemaal up-to-date is! Bij het abonnement hoort ook een overzichtelijk en volledig online dashboard waarop je op elk gewenst moment je planning kan bekijken.

Voor wie?

Of je nu ondernemer, loods of particulier bent, we helpen iedereen graag bij het opstellen van een goed doordacht financieel plan. En natuurlijk zorgen we ervoor dat de Finanseur die je helpt alles weet over jouw vakgebied. Meer weten over ons StraksBegintNu®-aanpak en tarieven? Download dan snel een van de brochures hiernaast.